We mogen weer normaal sporten! 1,5 meter afstand hoeft niet meer, maar wordt wel geadviseerd. Om het zwembad binnen te komen is een coronapas (CTB of CoronaToegang Bewijs) nodig! Neem dus uw coronapas/-checkapp mee! Het registreren van de aanwezigen is niet langer nodig. We hoeven ook niet meer via het hek buitenlangs naar binnen gaan.

Afspraken:

Als coranapas wordt het gele boekje, waarin de vaccinaties tegen Corona in staan of een recente (max 2 dagen oud) negatieve corona testuitslag geaccepteerd. U kunt ook een QR code vanaf coronacheck.nl genereren, printen en meenemen, maar ook de CoronaCheck app van Rijksoverheid downloaden (via de App - (IOS) of Play (Android) store). U heeft wel DigiD nodig om de test uitslagen of coronavaccinaties erin te laden.

We houden ons aan corona maatregelen die vermeld staan in het protocl verantwoord sporten van het NOC*NSF en het protocol verantwoord zwemmen v7.

De overige voorwaarden staan in ons plan van aanpak. Je wordt gevraagd deze goed te lezen. Mocht je vragen hebben kan je die zoals altijd stellen aan het bestuur@aquadelfia.nl.

Als er meer wijzigingen komen zullen wij je inlichten.

Bestanden: