Duikopleidingen bij Aqua Delfia

Bij Aqua Delfia zijn veel duikinstructeurs lid en daarom kunnen we voor onze leden zelf alle duikopleidingen verzorgen. Als je nog nooit eerder gedoken hebt begin je met de 1* duikopleiding. Wanneer je de 1* opleiding hebt afgerond kan je veilig duiken in niet stromend water in Nederland en in het buitenland. Na de 1* opleiding kan je nog een heel aantal extra opleidingen volgen binnen het NOB duikprogramma.

NOB opleidingsprogramma

Alle opleidingen die Aqua Delfia verzorgt zijn onderdeel van het NOB opleidingsprogramma. De NOB op haar beurt is weer aangesloten bij het CMAS. CMAS is een wereldwijd opererende duikorganisatie. De opleidingen van Aqua Delfia worden dus wereldwijd erkent bij duikscholen en duikbases.

Brevetkaart

Na het afronden van een duikopleiding krijg je van de NOB een brevetkaart op creditcard formaat. Deze kaart kan je overal waar dat nodig is gebruiken om aan te tonen dat je voldoende opgeleid bent om veilig te duiken.

Kosten

Aqua Delfia is een vrijwilligersorganisatie en daarom betaal je voor de opleidingen alleen voor het lesmateriaal en de administratiekosten. Doorgaanst bedragen deze tussen de 20,- en 30,- euro.