Waarom trainingen

Duiken wordt nog leuker als je je vrij en makkelijk kan bewegen door het water, daarom is er bij Aqua Delfia iedere donderdag avond een zwemtraining. Deze trainining is gericht op het onderhouden en verbeteren van je conditie en het oefenen met onder water zwemmen. Al hebben we geen echte zweminstructeurs, er is vreselijk veel zwemervaring aanwezig om je te helpen met het verbeteren van je techniek als dat nodig is.

Omdat de training niet is gericht op het winnen van wedstijden en je dus in je eigen tempo meedoet, kunnen mensen van alle niveaus mee doen. Ook bij het onder water zwemmen kan je het voor jezelf zo zwaar maken als je zelf wilt. Bovendien is je veiligheid gewaarborgd omdat er altijd een toezichthouder met kennis van het toezichtsplan aanwezig is om een oogje in het zeil te houden.

Van 21:00 tot 22:00

De zwemtraining wordt gegeven van 21:00 tot 22:00. Omdat we het zwembad maar voor beperkte tijd kunnen gebruiken is het belangrijk om op tijd in het water te liggen. Als je na de zwemtraining nog energie overhebt kan je ook nog mee doen met het onderwaterhockey van 22:00 tot 23:00.

Wat heb je nodig

Vinnen, snorkel en duikbril zijn de eerste paar keer ook bij de club te leen!

Trainingsschema

Het trainingsschema is opgenomen in het ledenavondrooster. Daar is ook weergeven wie de toezichthouder tijdes de trainingen is volgens het toezichtsplan.